Allmänt

6 enkla överraskningar att göra för din partner – redan ikväll

av dagensnöje
4 november, 2019

Att visa sin partner uppskattning i vardagen är viktigt, men det är kanske inte alltid något som man har tid med. Här är några enkla saker som du kan göra redan ikväll.

1. Skicka memes
Memes är de nya kärleksbreven. Att skicka gulliga eller roliga bilder/filmklipp etc visar att du tänker på din partner och får hen att känna sig uppskattad. Har din älskling en dålig dag på jobbet kommer en gullig meme garanterat att få hen på bättre humor. Vi lovar!

Annons

2. Köp hem något du vet att din partner är sugen på
Har din partner pratat hela veckan om hur sugen hen är på thaimat? Eller vet du bara att din älskling är galet into kexchoklad? Köp hem det nästa gång du är på väg hem från jobbet. Att mat är kärlek vet alla, och att överraska din partner med detta är något som alltid kommer gå hem.

3. Sätt på din partners favoritserie.

Även om du och din partner nödvändigtvis inte har samma smak vad det gäller film och serier, så är det faktiskt inte speciellt ansträngande för dig att kolla på ett avsnitt av hens favoritserie. Den här gesten kommer få din partner att förstå hur mycket du bryr dig om hen, och har du tur kanske ni får kolla på ditt favvo program nästa gång.

4. Hjälp till hemma hos din partner
När man är hemma hos någon kanske man inte tänker så mycket på hushållssysslor, men att hjälpa till hemma hos din partner är något som uppskattas mer än vad du tror, speciellt om hen har haft en stressig dag på jobbet. Detta innebär inte att du behöver gå all in med storstädning deluxe, men du kan alltid göra små saker som att plocka in disken, vika tvätten, gå ut med hunden och så vidare.

5. Laga hens favorit (vardags) middag.

Om man avskyr att laga mat kan detta låta ansträngande. Men så länge du känner dig helt okej med det och din partner inte kräver gourmetmiddag, så går det alltid hem att laga något gott. Tänd lite ljus, duka och ta fram din romantiska sida, din partner kommer tacka dig.

6. Pröva något nytt i sängen
Att hitta på något nytt för att hotta upp sexlivet kommer garanterat imponera på din partner. Du ska självklart inte göra något du inte känner dig bekväm med, det kan vara allt ifrån att köpa nya underkläder, en ny leksak eller varför inte prova ett nytt ställe att mysa på. 

Dela på Facebook
Annons