Allmänt

Anja Pärsson i ilfart till akuten efter skadan på tv-inspelningen – “Brutal smärta”

av dagensnöje
23 maj, 2019

Anja Pärsson är aktuell i programmet “Vem kan slå Anja och Foppa” på kanal 5. Programmet går ut på att Anja och Foppa tävlar mot gästande kändisar för att se vem som kan slå programledarna.

Inspelningen för en ny säsong håller på att spelas in men under inspelningen den 22 maj så blev Anja skadad och fick åka akut till sjukhuset. Det är hennes fru, Filippa Rådin som på Instagram delat med sig av Anjas sjukhusbesök.

Annons

“Ingen bra kväll på inspelningen. Är på väg i ilfart till akuten. Nu håller vi tummarna att inget är trasigt”, skrev Filippa på sin Instagram Story och la upp en bild på henne och Anja i bilen på väg till akuten.

Vad det är som exakt har hänt Anja är ännu oklart. Det verkar dock som att det är hennes fot som har skadats. Filippa har lagt ut en bild på Instagram när Anja hoppar på kryckor.

Bildkälla: Instagram

Brutal smärta och läkarbesök

”Igår blev det akuten efter en mindre lyckad dag på jobbet. Idag är det kryckor, brutal smärta och besök hos olika läkare och specialister. Det är en kamp mot klockan, i em är det nya inspelningar av #vemkanslåanjaochfoppa. Och Anja vill såklart inte göra någon besviken. Hon är ta mig sjutton den starkaste och coolaste bruden jag vet. Hon har pannben av stål och en krigarinställning utöver det vanliga”, skriver hon i samband med bilden.

Filippa uttrycker också sin kärlek till skidåkerskan och säger att hon hatar att se henne ha ont.

Vi hoppas Anja kommer återhämta sig från skadan. Dela och kommentera för att önska Anja krya på sig!

Dela på Facebook
Annons