Häftigt

Butiken söker nu 30 personer som kan smaka deras vin helt gratis – Vilket drömjobb!

av dagensnöje
23 maj, 2019

Drömjobbet är här! Eller ja, det är kanske inget jobb men du får gratis vin och det är allt som räknas. Butiken Aldi i Storbritannien söker nu 30 vinsugna personer som ska smaka och betygsätta deras viner. Tror du att du har det som krävs?

Aldi är känd för sina billiga men bra viner. Alla har kanske inte råd med de finsmakade vinerna högst upp på hyllan men Aldi erbjuder bra viner till ett rimligt pris.

Annons

För att kunna erbjuda sina kunder bra och goda viner till ett billigt pris så har nu kedjan valt att starta en vinklubb. Dom vill starta en smakpanel som består utav 30 personer som varannan vecka får en flaska vin de ska smaksätta och bedöma. Helt gratis såklart.

“Att vara en del av vår panel innebär att du kommer vara den första som hör om våra prisbelönta viner. Vi kommer skicka tre flaskor av utsökt vin till dig under en period av sex veckor. Allt vi ber är att du smakar och bedömer vinet i en tweet där du använder hashtagen #AldiWIneClub”, skriver Aldi på sin hemsida.

Smakpanelen kommer var tredje månad att bytas ut mot 30 nya medlemmar. Detta ger dig en större chans att bli utvald till den ärofyllda uppdraget!

Bildkälla: Unsplash

Så ansöker du

Du behöver inte vara en vinexpert för att ansöka. Allt du behöver göra är att skicka ett mail med ditt namn, bevis på ålder och twitternamn till wineclub@aldi.co.uk. Du ska också motivera varför du ska bli utvald till panelen på mindre än 150 ord. Sista ansökningsdagen är 3 juni, 2019. Lycka till!

Känner du någon som skulle vara perfekt för uppdraget? Dela och tagga en kompis som älskar vin!

Dela på Facebook
Annons