Allmänt

Carina Berg om de kusliga händelserna i huset med Kristian Luuk

av dagensnöje
20 maj, 2019

Carina Berg driver tillsammans med kollegan och vännen Carolina Gynning podcasten “”Gynning & Berg – Hittar sig själva”. I podcasten har Berg nu berättat om en minst sagt kuslig händelse som hände när hon fortfarande var gift med Kristian Luuk.

I podcasten pratar Carina och Carolina om allt möjligt. I ett avsnitt kom de in på andlighet och det övernaturliga. Carolina berättar att hon är väldigt andlig av sig medan Carina säger att hon inte är det men att hon en gång var med om något riktigt obehagligt.

Annons

Händelsen ska ha inträffat för tio år sedan när Carina var bodde och var gift med Kristian Luuk och ammade deras gemensamma son Holger.

– Jag var sjukt trött under den perioden. Och man är ju lite knäpp i huvudet när man är i den där perioden. Tre månader kanske han var, säger hon i podcasten.

Carina säger att hennes trötthet kan vara en förklaring på det hon var med om. Sedan berättar hon för Carolina vad det var som hände.

Bildkälla: instagram

– Då hör jag Kristian i trappan säga så här: ”Hallå”.
– Och jag svarar: ”Hallå”.
”Var är du?” frågar han.
”Jag är här”, säger jag.
”Var?”
”Här”
”Var?”
”Här”, och så kommer han aldrig upp från trappen.

Carina berättar hur hon då gick till trappan men hon inte kunde se Kristian.

– Då började jag ropa lite högre, då var det helt tyst, säger hon.

Kristian kom enligt Carina inte hem förrän en halvtimme senare. Carolina säger att hon tror det var en ande som lånade hans kropp för att förflytta på sig.

-Andar kan ta en annan människa för att lura dig och för att de ska förflytta sig, säger Carolina till Carina i podcasten.

Carina berättar sedan att när hennes son var två-tre år så var han rädd för trappan.

– Sen när Holger, min son, blev två-tre och började prata så var han jätterädd för den där trappen. Så sa han att ”jag vill inte vara där. Jag vill inte att konduktören ska ta mig”, säger Carina.

Hon säger också att en av hennes kompisar som är väldigt andlig har reagerat på trappan och att allt detta tillsammans gjort henne väldigt rädd för spöken.

Vad tror du om Carinas upplevelse? Var det en ande eller var det bara hennes trötthet som spökade med henne? Dela och se vad dina vänner tror!

Dela på Facebook
Annons