Allmänt

De vanliga livsmedlena som förstör din potens

av dagensnöje
17 maj, 2019

Potensproblem är vanligare än man tror och det är inget att skämmas för. Många män har svårt att hålla erektionen uppe. Vad många inte vet dock är att dålig kost kan vara en anledning till att flaggan är svår att hissa. Här har vi därför listat fyra produkter som du ska undvika om du har potensproblem.

Godis

Socker är varken bra för hälsan eller din förmåga att få stånd. Undvik godis och ät istället frukt eller bär.

Annons

Rött kött

Nöt, gris, lamm, ren och vilt-kött ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Detta i sin tur påverkar potensen och bör därför undvikas om du har svårt att hissa flaggan i topp.

Vitt mjöl

Vitt mjöl har ett högt glykemiskt index vilket ger ett högt blodsockersvar. Det är inte bra eftersom det ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt erektil dysfunktion. Du bör därför undvika mackor, bullar, pannkakor och andra livsmedel som innehåller massa vitt mjöl.

Bildkälla: Pixabay

Alkohol, tobak och snus

Alkohol bedövar nervsystemet och minskar utsöndringen av testosteron vilket resulterar i att det är svårare att få eller behålla penisen hård. Det gör också så att det blir svårare att få orgasm. Tobak och snus gör så att blodkärlen drar sig samman vilket minskar blodflödet till penisen och därför minskar chanserna till att få erektion.

Visste du att dina matvanor kan påverka din potens på detta sättet? Dela inlägget och tagga en kompis som du tror behöver ta del av tipsen!


Dela på Facebook
Annons