Allmänt

Du kommer aldrig gissa vad detta paret hittade i sin jacuzzi – helt otroligt!

av dagensnöje
6 maj, 2019

Det var Elizabeth Stickland som tillsammans med sin pojkvän ville ha en avslappnad vistelse i deras semesterhus på gränsen mellan Tennesee och North Carolina. Paret planerade bland annat ta ett dopp i deras jacuzzi. Men det fanns tre små gäster som hade andra planer…

”Jag såg en gå runder på verandan och sprang snabbt in i sovrummet för att kolla ut genom fönstret och där var de!”, berättade Elizabeth för WKRN.

Annons

Vad Elizabeth hade fått syn på var tre björnungar som badade i deras jacuzzi! Elizabeth och hennes pojkvän låt de små björnungarna njuta av badet i någon minut eftersom ”de var så söta”, uppger Elizabeth till Fox 8. Sedan gick björnarna självmant iväg ut i skogen igen.

Som tur var hann Elizabeth ta en bild på en av tjuvbadarna innan de begav sig iväg.

Bildkälla: Instagram

Kan vara farliga

Men trots att björnarna såg så söta ut så gjorde Elizabeth och hennes pojkvän rätt i att springa in i huset. The National Park Service varnar för att björnar är oförutsedda djur som kan vara farliga. De menar därför på att man alltid ska vara extremt försiktig när man stöter på en björn. Även tre små söta björnungar som dessa.

Poängen med hela historien är därför; om du någonsin ser en björnunge i din pool, hoppa för gud skull inte i poolen!

Vad hade du gjort om du såg en björn bada i din pool? Dela inlägget och se vad dina vänner hade gjort!

Dela på Facebook
Annons