Wow

Efter en enkel förändring börjar mamman rasa i vikt – titta på hennes makalösa förändring 57 kilo senare

av dagensnöje
14 januari, 2019

I samband med nytt år så är det många som ger sig själva ett nyårslöfte som innebär att man ska förändra sin livsstil. Många skaffar gymkort och börjar äta hälsosammare än man tidigare gjort.

Trots att man under tidigare år inte har rört på sig särskilt mycket och inte brytt sig så mycket om vad man stoppat i sig, så ger man järnet från början i jakten på resultat.

Annons

Men sanningen är att man kanske inte behöver gå ut så hårt, för att få resultat. Det är bättre att göra små förändringar som blir hållbara i längden för det är då dom långvariga resultaten kommer.

Den här kvinnan är ett bra exempel. Hon lyckades nå sina mål genom att göra några mindre justeringar i vardagen.

Kvinnan som du ser på bilden här ovan heter Keely Dellit. Den australienska trebarnsmamman lyckades på bara 14 månader tappa 57 kilo!

Utan några kirurgiska ingrepp så lyckades hon göra en livsstilsförändring på egen hand. I en intervju med Women’s Health har hon delat med sig av sina erfarenheter som hon fått tack vare den fantastiska bedriften.

Hemligheten bakom framgången

Håll i hatten, för det Keely gjorde var att lägga om sina mat- och träningsvanor sakta men säkert. Lite drygt ett år senare kunde hon blicka tillbaka på en fantastisk utveckling och idag så mår hon betydligt bättre.

Genom att göra detta så gick hon från en övervikt och ett ohälsosamt liv till att bli betydligt hälsosammare och idag mår hon mycket bättre.

I en intervju med Women’s Health berättar Keely att hon inte skar ned på snabbmat och godis som hon älskade.

– I början skar jag inte ner på den snabbmat och godis som jag älskade. Jag valde helt enkelt mindre portioner (som en liten stek i stället för en mellanstor). Sen gjorde jag steg för steg lite hälsosammare byten, grillad kyckling istället för krispig, berättar hon och fortsätter:

– När jag vande mig vid det, bytte jag ut läsk mot juice och bytte i ett senare skede ut det mot mineralvatten. Jag kokade brunt ris istället för vitt, försökte med växtbaserad mjölk istället för mejeriprodukter, åt hemma istället för att beställa från restaurang takeaway. De små, gradvisa förändringarna gjorde det möjligt för mig att långsamt förvandla min livsstil.

View this post on Instagram

I hate sand, but love the beach 🙃

A post shared by Keely Dellit- Obese to PT (@losingkeelos) on

Sedan dess så har hon fortsatt med sin egna diet som är väldigt hälsosam.

Hon inleder dagen med en stadig frukost där hon gör en äggröra på två ägg samt att hon äter en skål med havregrynsgröt som hon toppar med bär.

Lunchen brukar vanligtvis bestå av en stor sallad med grillad kyckling eller tonfisk. Ifall hon blir sugen på någonting under dagen så äter hon oftast proteinstänger, morotspinnar eller naturligt jordnötssmör.

Till middag så blir det ofta stekt fisk med mycket kokta grönsaker till.

Denna kost har varit en viktig del i mammans otroliga förvandling. Givetvis kan du prova samma om du vill, men glöm inte bort att lyssna på din egna kropp.

Det är så himla inspirerande att höra hennes historia. Hon har verkligen varit duktig. Klicka gärna på gilla för att hylla hennes otroliga insats!

Dela på Facebook
Annons