Kändisar

Efter succén – Julia Bergman och Milan är tillbaka

av dagensnöje
5 november, 2019

Julia Bergman blev känd genom sin medverkan i Unga mammor på TV3. Under våren kommer hon tillbaka till tv-rutan tillsammans med sonen Milan. Den här gången kommer också Zelda vara med avslöjar hon.

Många tittare älskade att se Julia och Milan i rutan, men trots det så valde dem att hoppa av programmet inför den femte säsongen.

Annons

Efter beskedet skrev Julia ett inlägg på Instagram där hon förklarade att hon inte skulle vara med längre men hintade om att någonting annat var på gång.

”Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”.

Källa: Instagram

Nu står det klart att det blir en uppföljning på Julia & Milan. Däremot kommer namnet att ändras med tanke på att familjen har utökats. Julia bad sina följare på Instagram gissa vad familjen gjorde och en person gissade rätt.

”Ny säsong av Julia och Milan??”, frågade personen.

”Rätt!!!! Eller ”Julia, Milan OCH Zelda” som det nu kommer att heta. Ni kommer få se MASSOR!!! Så har ni inte sett säsong 1 så titta på Viafree NUUU”, skriver Julia Bergman som svar.

Dela på Facebook
Annons