Allmänt

Glädjande beskedet chockar ”Vår tid är nu” fansen

av dagensnöje
16 maj, 2019

SVT:s “Vår tid är nu” har sedan första säsongen 2017 blivit en stor succé bland svenska folket. Tredje säsongen har premiär i höst och det kommer att bli den sista. Nu har SVT dock lämnat överraskande besked angående serien som många tittare gläds över.

Seriens huvudmanusförfattare Ulf Kvensler har tidigare sagt att det bara kommer bli tre säsonger av den populära serien. Något som många av skådespelarna sedan bekräftat. Men nu har SVT gått ut med att det kommer göras fyra extra avsnitt som kommer att spelas in i augusti.

Annons

De fyra avsnitten kommer att utspela sig mellan seriens första och andra säsong. Många av skådespelarna med stora roller  kommer att vara med på inspelningen, bland annat; Charlie Gustafsson, Hedda Stiernstedt, Suzanne Reuter, Adam Lundgren, Peter Dalle, Josefin Neldén, Anna Bjelkerud, Rasmus Troedsson och Malin Persson.

Bildkälla: instagram

Extra avsnitten kommer att sändas i december 2020 och det är Malin Nevander, Ulf Kvensler och Johan Rosenlind som är huvudmansförfattare till avsnitten och Måns Herngren som är regissör.

– Jag har följt ”Vår tid är nu” sedan starten 2017 och är ett stort fan av serien. När jag blev tillfrågad om att regissera den nya specialsäsongen behövde jag inte fundera många minuter innan jag tackade ja. Det känns hedrande och väldigt spännande att nu få vara med och berätta vidare om familjen Löwander och den starka kärlekshistorien mellan Nina och Calle, säger Måns till Expressen.

En fin julklapp

Anna Croneman som är programchef för drama på SVT säger också till Expressen att hon är glad att dessa fyra avsnitten kommer att bli av.

-Jag är väldigt glad för att författarna, producenterna och seriens underbara cast nappade på idén att göra detta. Fantastiskt roligt att få ge publiken en så här fin julklapp nästa år, säger hon.

Är du taggad inför den nya säsongen och extra avsnitten? Dela och tagga en kompis som du vet älskar “Vår tid är nu”!


Dela på Facebook
Annons