Allmänt

Laila Bagge avslöjar hemligheten till hur hon håller sig ung

av dagensnöje
20 maj, 2019

Laila Bagge är 46 år men ser enligt henne själv ut som en 30-åring. Nu har hon avslöjat skönhetsknepet till hur hon håller sig ung i tv-serien “Lailaland”.

Laila Bagge och sonen Liam Pitts går att följa i nya säsongen av “Lailaland” på Viaplay. I programmet har Laila nu visat hur hon håller sig ung och fräsch.

Annons

Laila tar med sin son till en LPG-behandling som sägs motverka celluliter och lös hud.

Bildkälla: Instagram

– Mamma tror på allting som ska hålla henne ung. Varenda produkt. Jag är lite mer skeptisk, avslöjar Liam i programmet.

Liam är skeptisk till behandlingen och frågar sin mamma varför hon gör detta.

– Jag gör det här för att få tajtare hud. Varför tror du annars att jag ser ut som en trettioåring i kroppen?, svarar Laila.

Laila säger att hon efter behandlingen känner sig tajtare i kroppen. Liam är dock fortfarande skeptisk vilket han uttrycker i programmet:

– Alltså jag tror inte att mamma tappar två år på det här tyvärr, men vad vet jag?, säger han då.

Ännu fler skönhetsknep

Aftonbladet har sedan tagit kontakt med Liam och då avslöjar sonen ännu ett skönhetsknep som mamma Laila använder sig av. Nämligen snigelslem.

– Mamma tror på allt som ska göra henne ung, jag är lite mer skeptisk. Hon har sina grejer, tabletter med snigelslem och allt vad det är, säger han till Aftonbladet.

Vad tycker du om Lailas skönhetsbehandlingar? Hade du ätit tabletter med snigelslem för att hålla dig ung? Dela och se om dina vänner hade gjort det!

Dela på Facebook
Annons