Häftigt

Robinson-deltagarens nya look – Känner du igen henne?

av dagensnöje
3 maj, 2019

TV4:s program Robinson utsätter dess deltagare för extrema prövningar. Hårda tävlingar, mentala påfrestningar och svält är en vardag för deltagarna på Fiji ön. Bristen på hygienartiklar och den tuffa miljön kan leda till en del förändringar i utseende hos de tävlande, men denna tjejen kände vi knappt igen!

Det är den 22-åriga Anna Dahlbom som vi snackar om. Anna har fått kritik av några av de andra robinson deltagarna eftersom de anser att hon inte hjälper till tillräckligt i lägret. Dock har hon alltid visat sig stark och tuff på tävlingarna.

Annons

Men hur stark är egentligen Anna? Kolla in hennes bild från Instagram. Visst tappar deltagarna vikt under Robinson inspelningen men checka in musklerna. Sjukt imponerande!

Bildkälla: Instagram

Håret har också förändrats

Anna håller på med träningsformen Crossfit vilket kan vara anledningen till hennes beundransvärda muskler. Det är dock inte bara hennes muskler som gör att vi inte känner igen henne. Hennes långa blonda hår har blivit både kortare och mörkare.

Hygienartiklar så som schampo och tvål kan självklart också vara en stor anledning till att hon ser så annorlunda ut. Lite smink hjälper säkert också till.

Vad tycker du om Annas nya look? Dela inlägget och se om dina vänner känner igen henne eller inte!

Dela på Facebook
Annons