Allmänt

Tittarna är rasande efter Bingolottos miss – Ber nu om ursäkt

av dagensnöje
21 maj, 2019

Den 19 maj var det som alla andra söndagskvällar dags för Bingolotto. Många spelsugna svenskar satt framför tvn och drömde om en vinst. Men Bingolotto gjorde en stor miss vilket gjorde det omöjligt att vinna.

Det var de som tävlade i Bingolottos sms-lotteri som berördes av misstaget. I sms-lotteriet ska man skrapa en fyrsiffrig kod av svarsalternativ som består av fyra frågor. En av frågorna var: “I vilket land spelades fotbolls-VM 2018?”

Annons

Som många sportintresserade vet så är det rätta svaret “Ryssland”. Men detta fanns inte med som alternativ vilket ledde till att ingen kunde vinna. Alternativen var istället: Argentina, Spanien, Frankrike och USA.

– Det känns som att hela ”Bingolotto” är gjort för att ingen ska vinna. Man blir väldigt besviken, ska en drabbad tittare ha sagt uppger Aftonbladet.

Bildkälla: Instagram

Ett skrivfel

Vice vd på Folkspel Mathias Skoglund har nu bekräftat att ett skrivfel inträffade och att detta aldrig hänt tidigare. Frågan skulle ha varit “Vilket land vann Fotbolls-VM 2018?” förklarar Skoglund i ett mejl till Nöjesbladet.

Många spelare har hört av sig till Folkspel på sociala medier och är upprörda över misstaget. Skoglund avslutar med att be om ursäkt till de drabbade.

-Vi beklagar det inträffade, säger han till Nöjesbladet.

Vad tycker du om Bingolottos slarvfel? Lätt hänt eller är det inte okej? Dela och se vad dina vänner tycker!

Dela på Facebook
Annons