Kändisar

Anders Bagges hjärtskärande ord i direktsändning

av dagensnöje
9 april, 2019

Anders Bagge är tillbaka med ”Bagges hundar”. När han gästade TV4:s Nyhetsmorgon tog han med hela sin familj.

– Djur överlag är en passion för mig, som jag alltid sagt det, det är något slags substitut för att jag inte fått barn själv, säger han i programmet.

Annons

Anders Bagge och sin fru Johanna Lind Bagge gästade Nyhetsmorgon i söndags för att prata om nya säsongen av ”Bagges hemlösa hundar”. I programmet berättar han att han alltid älskat djur, ända sen han var barn.

– Djur överlag är en passion för mig, som jag alltid sagt det, det är något slags substitut för att jag inte fått barn själv, säger han i Nyhetsmorgon.

– Hundar har hjälpt mig men mina kanske, bokstavskombinationer. Dessutom att jag har panikångest. Jag har adhd. När jag nio Six pistols som spelar i huvudet kommer Iris (en av Anders hundar) och säger, nu vill jag att du kastar boll med mig. Då slutar konserten.

Anders älskar alla djur

– Häromdagen blev jag skitarg på en kille som slog sönder en spindel i min källare. Nu ska han få hämta hem en spindel från sin källare. Man kan ju inte ta bort mina spindlar, säger Anders i programmet och skrattar.

Många människor kommer fram till Anders för att ge honom beröm för sitt fina engagemang med ”Bagges hemlösa hundar”.

– Framför allt på olika hundmässor. Folk kommer fram och säger att man fått nya tankar om hundar och djur överlag, säger Anders Bagge i programmet.

– Det är ett program som berör på många olika sätt. Det finns glädje, kärlek, eftertanke och mycket ilska, så de berör alla känslor och alla åldrar. Man blir fängslad av programmet. Det är det man ska titta på när man skaffar hund faktiskt, säger Johanna Lind Bagge i programmet när hon får frågan om varför programmet är så populärt.

Dela på Facebook
Annons