Kändisar

Ännu en klädmiss efter fiaskot med klänningen – Nu bemöter Nyhetsmorgon kritiken

av dagensnöje
23 maj, 2019

Det var inte längesen meteorologen Madeleine Westins klädval kom under stor kritik efter att fållen på hennes klänning syntes i direktsändning. Nu har Nyhetsmorgon upprört tittarna än en gång med sitt val av kläder på programledarna.

Denna gången var det Jesper Börjesson, 48 som blev kritiserad av tittarna. Tillsammans med kollegan Rania Shemoun Olsson, 43 så pratade de om pappersplanskastning och glass under programmet. Det var ingen som kunde ana att Jespers klädval skulle skapa sådan uppståndelse.

Annons

Jesper hade nämligen två skjortor på sig! En ljusblå och en orange. En tittare som ifrågasatte valet av kläderna kommenterade på Nyhetsmorgons facebook-sida:

”Jag måste bara fråga varför Jesper har två skjortor”, skrev hon och en annan instämmer att hon också undrar det. En tredje kommenterar och uttrycker sitt missnöje över klädvalet. “Inte snyggt”, skrev hon.

Bildkälla: Instagram

Bemöter kritiken

Både Nyhetsmorgon och Jesper var snabba med att bemöta kritiken.

“Jag tror att svaret på den frågan är väldigt enkel. För att han helt enkelt vill och känner sig bekväm i de kläderna”, förklarar Nyhetsmorgon. Jesper instämmer med påståendet och har svarat på kommentaren.

“Av den enkla anledningen att jag tycker det är snyggt och jag trivs i det”, skriver han.

Vad tycker du om Jespers klädval? Hiss eller diss? Dela och se vad dina vänner tycker!

Dela på Facebook
Annons