Nyheter

Efter det hemska året: Nu ställer Mandelmanns krav på TV4

av dagensnöje
10 januari, 2019

Tittarna blev förälskade i Mandelmanns gård och ville se mer av det. Produktionsbolaget uppfyllde önskan men det blev lite mycket för paret Mandelmann.

Att sköta en gård samtidigt som ett tv-team ränner runt omkring en kräver en hel del energi. Det kan paret Mandelmann berätta efter att ha spelat in tre säsonger på bara ett år.

Annons

Nu har paret Mandelmann ställt krav på TV4 för att gå med på att spela in ännu en säsong i sommar. Det är tidningen Expressen som har intervjuat paret.

– Vi ska sätta oss ner och prata. Bara det gör oss säkra på att det kommer bli bra. Både produktionsbolaget och kanalen är måna om det, säger Marie till Expressen.

Källa: TV4

Ännu en säsong

Efter två braksuccéer så är Mandelmanns åter tillbaka i tv-rutan. Den här gången med en tredje säsong. Men paret avslöjar nu att ytterligare en säsong ska spelas in men nu ställer även paret krav på TV4.

– Vårt krav var att vi måste prata ihop oss så att det blir en hållbar produktion, så att vi sparar på varandra. Vi ligger på gränsen till att ha jobbat för mycket. Vi kan inte gå på extraenergi, säger Marie Mandelmann till Expressen.

I den intervju som paret har gjort med Expressen så berättar Marie att hon och maken Gustav har några krav som dom vill sätta sig ned och prata med tv-kanalen om.

– Vi ska sätta oss ner och prata. Bara det gör oss säkra på att det kommer bli bra. Både produktionsbolaget och kanalen är måna om det, säger Marie till Expressen.

Vi hoppas verkligen att paret och tv-kanalen kan komma överens. Jag är redan nu jättetaggad på att få se den kommande säsongen av Mandelmanns gård! Gilla om du också är det.

Dela på Facebook
Annons