Kändisar

Kändisens ansikte förändrades helt efter skönhetsoperationen – känner du igen henne?

av dagensnöje
24 maj, 2019

Julia Markham blev känd genom Kanal 5:s “Ex on the beach”. Nyligen åkte hon till Turkiet för att genomföra en skönhetsoperation. Men det slutade inte riktigt som Julia hade tänkt sig och hon har nu berättat om komplikationerna i ett Youtube-klipp.

Nyligen åkte Julia till Turkiet för att genomföra en rump-operation med namnet BBL. Ingreppet innebär att man tar fett från Julias rygg och mage och sätter det på hennes rumpa och höfter.

Annons

– Det går inte att träna till sig höfterna som jag önskar. Därför var det här en väldigt enkel utväg att gå, säger Julia om ingreppet enligt Expressen.

Men efter ingreppet så svullnade hela Julias kropp upp. På youtube visade hon upp ett svullet ansikte och berättade att hela hennes kropp var blå. Känner du igen Julia?

Bildkälla: Instagram & Youtube

Berättar själv på Youtube

– Jag är fortfarande svullen överallt. Hela min kropp är ju blå. Nu ska jag bara ta tiden här hemma för att ta det lugnt. Jag kommer bara ligga hemma, kolla på serier och äta gott. Jag är så himla glad att jag har Niklas som kommer hjälpa mig med allt också. Jag hoppas att jag i slutändan kommer känna att det var värt det. Det återstår att se i alla fall, säger hon i Youtube-klippet.

Bildkälla: Youtube

Julia berättar också att hon trots omständigheterna mår bra och att hon redan ser resultat från operationen. Hon trodde dock att återhämtningen efter operationen skulle vara enklare än vad den var.

Kände du igen Julia? Dela och tagga en kompis för att se om de känner igen henne!

Dela på Facebook
Annons