Häftigt

Oväntade detaljen i gravidbilden – kan du se den?

av dagensnöje
22 maj, 2019

De skulle dokumentera sin graviditet på semestern i Florida. Men, den fina gravidmagen var inte det enda de lyckades fånga på bilden. Kan du se vad som oväntat dyker upp i hörnet?

Det blir vanligare och vanligare att försöka hitta kreativa sätt att dokumentera sin graviditet på. Ibland kanske man till och med kan känna att det går lite för långt?

Annons

Alla kan inte vara Beyonce och åstadkomma legendariska graviditetsbilder hur mycket de än försöker. Men vissa visar sig lyckas bättre än andra – och på ett väldigt otippat sätt.

Dan Mozer och hans fru passade på att åka på semester till Florida innan det var dags för deras förlossning. Vem vill inte tajma in lite ensamtid innan man ska gå från att vara två till att bli tre?

Under semestern bestämde de sig för att föreviga gravidmagen med några fotografier i en vacker miljö så de begav sig till en strand i närheten och tog med sig kameran.

Väl på plats ställde Dans fru upp sig och poserade mot horisonten och han började knäppa lite drömmiga bilder. Vad han inte förutspådde var det som råkade ske i en av bilderna.

Den oväntade detaljen

Bildkälla: Instagram

Helt plötsligt dyker nämligen en delfin upp i ena hörnet och Dan lyckas ta en bild precis när delfinen genomför ett spektakulärt hopp mot horisonten.

Semestern och gravidbilderna visade sig alltså bli minnesvärda på mer än ett sätt. Paret lämnade Florida både nöjda, glada och förväntansfulla på framtiden.

Dela artikeln och se om dina vänner lägger märke till den oväntade detaljen!

Dela på Facebook
Annons